Turski med za potenciju

Turski med za potenciju je prirodni preparat za jačanje libida.
Otkriven pre više stotina godina kada je primećena veća seksualna aktivnost kod životinja koje su pasle lišće biljke epimedium, biljke koja je ujedno i glavni sastojak ovog velikog dara prirode.
Šta Je

Turski med za potenciju

Turski med za potenciju ili Macun med kako se još ovaj afrodizijak naziva, je 100% prirodan preparat za potenciju.

turski-med
EPIMEDIUM

Glavna komponenta biljke epimedium jeste Ikarin koji direktnim delovanjem opušta mišiće povećavajući nivo azot oksida što dovodi do povećanog protoka krvi u polne organe. Rezultat toga je povećan libido i seksualna želja. Kod muškaraca se korišćenje epimediuma direktno vezuje za lečenje erektilne disfunkcije dok se kod žena tradicionalno u kineskoj medicini koristi za otklanjanje neprijatnih simptoma menopauze jer povećava nivo estrogena i estradiola. Pored toga, epimedium kao glavni sastojak turskog meda povećava protok krvi u vagini i klitorisu i čini ih osetljivijim, dovodeći seksualno zadovoljstvo na vrhunac.

Od čega se sastoji turski med za potenciju

Sastav Turskog meda za potenciju je dugo godina bio tajna sve dok se priča o njemu nije proširila na ceo svet.

 

Sastav Turskog meda je sledeći:

Cvetni med, glukozni sirup, sirup crnog duda, ekstrakt biljke epimedium, mahuna rogača u prahu, ovas u prahu, koren djumbira u prahu, Rizom Galange u prahu, cimet u prahu, koren Make u prahu, koren američkog Žen-šena u prahu, suvi ekstrakt lista Ginka, suvi ekstrakt korena azijskog Žen-šena, list koprive, koren sibirskog Žen-šena uprahu, seme bundeve u prahu, seme Kole u prahu, matični mleč. Turski med za potenciju dakle ne sadrži nikakve hemijske supstance!

turski-med-za-potenciju
Sastojci MAcun meda za potenciju

Maca - turski med za potenciju

Drevna civilizacija Inka je još znala za lekovita svojstva ove biljke. Svoju lekovitost je pokazala i u macun medu gde služi za povećanje plodnosti i muškosti. Veoma snažan afrodizijak za oba pola, povećava libido i seksualnu želju. Funkcioanlno podržava u slučajevima seksualnog neuspeha i erektilne disfunkcije. Blagorodan za oba pola.

TRIBULUS TERRESTRIS

je moćan sastojak koji povećava libido. Štiti kardiovaskularni sistem i potpomaže izradi mišića tokom treninga. U kombinaciji sa ostalim sastojcima macun meda, smanjuje erektilnu disfunkciju i povećava plodnost kod muškaraca.

COLA VERA

Kola Orah sadrži kofein, teobromin, tanine i antocijanin. Pomaže stimulaciju centralnog nervnog sistema i povećava budnost. U tradicionalnoj medicini se koristi kao prirodni antidepresiv a dobre rezultate je donela i u lečenju dijareje i dizenterije.

GINKO BILOBA

Moćan sastojak Macun meda

Biljka koje se već dugi niz godina i kod nas koristi za regulaciju svakodnevnog stresa i pri opuštanju celog tela, u kombinaciji sa ostalim sastojcima macun meda dodatno poboljšava tonus mišića i cirkulaciju krvi u glavnim organima.

ŽEN-ŠEN

Poznat i kao jedan od najjačih prirodnih afrodizijaka, godinama se koristi za eskalaciju seksualne želje. Podstiče mušku erekciju, povećava broj spermatozoida i pomaže plodnosti. Povećava libido kod žena. S obzirom da u turskom medu za potenciju imamo čak 3 vrste ovog moćnog sastojka, Macun med je ultimativni prirodni preparat za potenciju!

Dobro poznati sastojci

Djumbir, kopriva, bundeva, vanila, zob, cimet i cvetni med su sastojci već poznati u našoj kulturi pa o njima nećemo ništa posebno navoditi. Naglasićemo samo da u kombinaciji sa ostalim sastojcima macun meda za podizanje libida i postizanje vrhunskih seksualnih performansi pomažu jačanju imunog sistema i podizanju opšteg dobrog stanja organizma.

Način upotrebe

Kako Se koristi turski med za potenciju

Pola sata pre predvidjene seksualne aktivnosti, uzeti kafenu kašičicu meda i rastopiti je na jeziku. Pre upotrebe obavezno med promešati.

Neželjena dejstva Macun meda ne postoje s obzirom na prirodni sastav, ali ukoliko imate neke već utvrdjene kardiovaskularne tegobe, posavetujte se sa lekarom.

Turski med za potenciju
top ponuda!

top ponuda!

10 kutija macun meda po super ceni!!! Ukupno 60 kesica

Korpa