fbpx

Turski med za potenciju

Turski med za potenciju je prirodni preparat za jačanje libida.
Otkriven pre više stotina godina kada je primećena veća seksualna aktivnost kod životinja koje su pasle lišće biljke epimedium, biljke koja je ujedno i glavni sastojak ovog velikog dara prirode.
Šta Je

Turski med za potenciju

Turski med za potenciju ili Macun med kako se još ovaj afrodizijak naziva, je 100% prirodan preparat za potenciju.

turski-med
EPIMEDIUM

Glavna komponenta biljke epimedium jeste Ikarin koji direktnim delovanjem opušta mišiće povećavajući nivo azot oksida što dovodi do povećanog protoka krvi u polne organe. Rezultat toga je povećan libido i seksualna želja. Kod muškaraca se korišćenje epimediuma direktno vezuje za lečenje erektilne disfunkcije dok se kod žena tradicionalno u kineskoj medicini koristi za otklanjanje neprijatnih simptoma menopauze jer povećava nivo estrogena i estradiola. Pored toga, epimedium kao glavni sastojak turskog meda povećava protok krvi u vagini i klitorisu i čini ih osetljivijim, dovodeći seksualno zadovoljstvo na vrhunac.

Od čega se sastoji turski med za potenciju

Sastav Turskog meda za potenciju je dugo godina bio tajna sve dok se priča o njemu nije proširila na ceo svet.

 

Sastav Turskog meda je sledeći:

Cvetni med, glukozni sirup, sirup crnog duda, ekstrakt biljke epimedium, mahuna rogača u prahu, ovas u prahu, koren djumbira u prahu, Rizom Galange u prahu, cimet u prahu, koren Make u prahu, koren američkog Žen-šena u prahu, suvi ekstrakt lista Ginka, suvi ekstrakt korena azijskog Žen-šena, list koprive, koren sibirskog Žen-šena uprahu, seme bundeve u prahu, seme Kole u prahu, matični mleč. Turski med za potenciju dakle ne sadrži nikakve hemijske supstance!

turski-med-za-potenciju
Sastojci Macun meda za potenciju

Maca - turski med za potenciju

Drevna civilizacija Inka je još znala za lekovita svojstva ove biljke. Svoju lekovitost je pokazala i u macun medu gde služi za povećanje plodnosti i muškosti. Veoma snažan afrodizijak za oba pola, povećava libido i seksualnu želju. Funkcioanlno podržava u slučajevima seksualnog neuspeha i erektilne disfunkcije. Blagorodan za oba pola.

TRIBULUS TERRESTRIS

je moćan sastojak koji povećava libido. Štiti kardiovaskularni sistem i potpomaže izradi mišića tokom treninga. U kombinaciji sa ostalim sastojcima macun meda, smanjuje erektilnu disfunkciju i povećava plodnost kod muškaraca.

COLA VERA

Kola Orah sadrži kofein, teobromin, tanine i antocijanin. Pomaže stimulaciju centralnog nervnog sistema i povećava budnost. U tradicionalnoj medicini se koristi kao prirodni antidepresiv a dobre rezultate je donela i u lečenju dijareje i dizenterije.

GINKO BILOBA

Moćan sastojak Macun meda

Biljka koje se već dugi niz godina i kod nas koristi za regulaciju svakodnevnog stresa i pri opuštanju celog tela, u kombinaciji sa ostalim sastojcima macun meda dodatno poboljšava tonus mišića i cirkulaciju krvi u glavnim organima.

ŽEN-ŠEN

Poznat i kao jedan od najjačih prirodnih afrodizijaka, godinama se koristi za eskalaciju seksualne želje. Podstiče mušku erekciju, povećava broj spermatozoida i pomaže plodnosti. Povećava libido kod žena. S obzirom da u turskom medu za potenciju imamo čak 3 vrste ovog moćnog sastojka, Macun med je ultimativni prirodni preparat za potenciju!

Dobro poznati sastojci

Djumbir, kopriva, bundeva, vanila, zob, cimet i cvetni med su sastojci već poznati u našoj kulturi pa o njima nećemo ništa posebno navoditi. Naglasićemo samo da u kombinaciji sa ostalim sastojcima macun meda za podizanje libida i postizanje vrhunskih seksualnih performansi pomažu jačanju imunog sistema i podizanju opšteg dobrog stanja organizma.

Način upotrebe

Kako Se koristi turski med za potenciju

Pola sata pre predvidjene seksualne aktivnosti, uzeti kafenu kašičicu meda i rastopiti je na jeziku. Pre upotrebe obavezno med promešati.

Neželjena dejstva Macun meda ne postoje s obzirom na prirodni sastav, ali ukoliko imate neke već utvrdjene kardiovaskularne tegobe, posavetujte se sa lekarom.

Turski med za potenciju
top ponuda!

top ponuda!

10 kutija macun meda po super ceni!!! Ukupno 60 kesica

FAQ

Najčešće postavljana pitanja vezana za Turski Med

Turski med za potenciju, poznat i kao „turski afrodizijak med“, je popularni prirodni dodatak koji se koristi za poboljšanje seksualne funkcije i povećanje libida. Sadrži različite sastojke koji mogu varirati u zavisnosti od proizvođača, ali često uključuje ekstrakte biljaka koje se tradicionalno smatraju afrodizijacima. Neki od čestih sastojaka mogu biti epimedium (poznat i kao „rogačka trava“), ginseng, maca korijen, i drugi biljni ekstrakti.

Turski med za potenciju deluje na osnovu kombinacije prirodnih sastojaka koji su poznati po svojim afrodizijačkim svojstvima. Mehanizmi delovanja mogu varirati u zavisnosti od specifičnih sastojaka koji se koriste u proizvodu. Evo nekoliko ključnih načina na koje turski med može delovati:

  1. Povećanje protoka krvi: Neki sastojci, poput epimediuma (poznatog i kao horny goat weed), mogu povećati protok krvi do genitalija, što može pomoći u postizanju i održavanju erekcije.

  2. Poboljšanje libidoa: Biljni ekstrakti poput maca korijena i ginsenga poznati su po svojoj sposobnosti da povećaju seksualnu želju ili libido. Oni mogu delovati na različite načine, uključujući pojačavanje energetskog nivoa i poboljšanje opšteg osećaja dobrobiti.

  3. Hormonska regulacija: Neki sastojci mogu imati uticaj na nivoe hormona, kao što su testosteron, koji igraju ključnu ulogu u seksualnoj funkciji i libidu. Biljke kao što su Tribulus terrestris mogu doprineti povećanju nivoa testosterona kod nekih korisnika.

  4. Smanjenje stresa i anksioznosti: Sastojci poput ginsenga mogu pomoći u smanjenju stresa i poboljšanju raspoloženja, što može pozitivno uticati na seksualnu funkciju. Stres i anksioznost su česti uzroci problema sa seksualnom funkcijom.

Trajanje i dejstva turskog meda za potenciju može varirati u zavisnosti od nekoliko faktora, uključujući specifične sastojke koji se koriste u proizvodu, dozu, kao i individualne razlike u metabolizmu i opštem zdravstvenom stanju korisnika. Budući da turski med nije standardizovan proizvod i može sadržati različite kombinacije biljnih ekstrakata i drugih sastojaka, teško je dati precizan odgovor koji bi važio za sve varijante i korisnike.

U opštem smislu, neki korisnici mogu primetiti efekte unutar nekoliko sati nakon konzumiranja, dok bi puni efekat mogao trajati od nekoliko sati do celog dana. Neki sastojci, kao što je epimedium (horny goat weed), mogu brzo delovati, dok drugi, poput ginsenga ili maca korijena, mogu zahtevati redovnu upotrebu tokom nekoliko dana ili čak nedelja pre nego što korisnik primeti puni efekat.

Turski med za potenciju dolazi u tri različita pakovanja. Teglica od 43gr, teglica od 250gr i pakovanje koje sadrži šest kesica turskog meda od po 10grama.

Cena Turskog meda za potenciju zavisi od pakovanja. Osnovna cena za teglicu od 43gr je 1200rsd, cena za pakocanje od 240gr je 3000rsd dok je cena za pakovanje od čest kesica 1500rsd. Na našem sajtu obezbedili smo popuste na kupovinu 3, 5 i 10 pakovanja Turskog meda za potenciju.

Korpa