fbpx

Turski Med Kesice Cena Za 3 Pakovanja

3,750.00рсд

Turski med kesice šaljemo kurirskim službama na teritoriji cele srbije. Takođe je moguće Turski med preuzeti lično u Novom Sadu i Beogradu.

Turski Med Kesice Cena Za 3 Pakovanja akcija!!!!!

Šifra proizvoda: 004 Kategorija:

Turski Med Kesice Cena Za 3 Pakovanja akcija!!!!!

Turski med med je pouzdani biljni suplement koji se može bezbedno koristiti u problemima prerane ejakulacije i disfunkcije erekcije (muška impotencija). Svi sastojci Turskog meda u svom sadržaju su biljni ekstrakti koji imaju certifikat za analizu kvaliteta.

Macun med Turski med za potenciju  je prirodno sredstvo u borbi protiv Erektilne Disfunkcije kod muškaraca.  Njegov prirodni aktivni sastojak epimedium je biljka koju još zovu i Jin Jang Huo (biljka koja dovodi u ravnotežu Jin i Jang).

Epimedium je endemska lekovita biljka na jugu Kine, gde se koristi ne samo kao afrodizijak, već i kao primarni lek za borbu protiv erektilne disfunkcije. U tradicionalnoj kineskoj medicini lek, biljka se daje oba pola.

Kod muškaraca, osim erektilne disfunkcije (muška impotencija), primenjuje se za povećanje sperme i seksualno zadovoljstvo, dok se ženama obično daje u borbi protiv umora i hipertenzije koja se javlja nakon menopause.

Turski Med Kesice Cena Za 3 Pakovanja akcija!!!!!

Macun med je pouzdani biljni suplement koji se može bezbedno koristiti u problemima prerane ejakulacije i disfunkcije erekcije (muška impotencija). Svi sastojci Turskog meda u svom sadržaju su biljni ekstrakti koji imaju certifikat za analizu kvaliteta.

Kako se koristi: Preporučena doza je jedna kafena kašičica dnevno. Pre upotrebe Macun med dobro promešati.

Prvi efekti su vidljivi već nakon pola sata.

  • Povećava libido
  • Produžava seksualni odnos
  • Povećava penis
  • 100% prorodan preparat

Turski Med Kesice Cena Za 3 Pakovanja akcija!!!!! Samo 2.800,00 dinara.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Korpa