Macun Med Kesice Cena Za 5 pakovanja

6,500.00рсд

Macun med kesice šaljemo kurirskim službama na teritoriji cele Srbije. Takođe moguža je lična isporuka na teritoriji Novog Sada i Beograda.

Šifra proizvoda: 005 Kategorija:

Macun Med Kesice Cena Za 5 pakovanja!!!! Akcija!!!

Macun med u kesicama ili Turski med za potenciju u kesicama je prirodno sredstvo u borbi protiv Erektilne Disfunkcije kod muškaraca. Njegov prirodni aktivni sastojak epimedium je biljka koju još zovu i Jin Jang Huo (biljka koja dovodi u ravnotežu Jin i Jang).

Epimedium je endemska lekovita biljka na jugu Kine, gde se koristi ne samo kao afrodizijak, već i kao primarni lek za borbu protiv erektilne disfunkcije. U tradicionalnoj kineskoj medicini lek, biljka se daje oba pola.

Kod muškaraca, osim erektilne disfunkcije (muška impotencija), primenjuje se za povećanje sperme i seksualno zadovoljstvo, dok se ženama obično daje u borbi protiv umora i hipertenzije koja se javlja nakon menopause.

Macun med kesice je pouzdani biljni suplement koji se može bezbedno koristiti u problemima prerane ejakulacije i disfunkcije erekcije (muška impotencija). Svi sastojci Turskog meda u svom sadržaju su biljni ekstrakti koji imaju certifikat za analizu kvaliteta.

Kako se koristi: Preporučena doza je jedna kafena kašičica dnevno. Pre upotrebe Macun med dobro promešati.

Prvi efekti su vidljivi već nakon pola sata.

  • Povećava libido
  • Produžava seksualni odnos
  • Povećava penis
  • 100% prorodan preparat

Macun Med Kesice Cena Za 5 pakovanja!!!! Akcija!!! Samo 4.000,00 RSD

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Korpa