fbpx

Turski med 240 grama

3,000.00рсд

Lična dostava i preuzimanje je moguće je u Beogradu i Novom Sadu.

Šifra proizvoda: 001 Kategorija:

Turski med pakovanje 240 grama je 100% prirodni proizvod.

Turski mes ili Macun med je pouzdani biljni suplement koji se može bezbedno koristiti u problemima prerane ejakulacije i disfunkcije erekcije (muška impotencija). Svi sastojci Turskog meda u svom sadržaju su biljni ekstrakti koji imaju certifikat za analizu kvaliteta.

Kako se koristi: Preporučena doza je jedna kafena kašičica dnevno. Pre upotrebe Macun med dobro promešati.

Macun med Turski med za potenciju  je prirodno sredstvo u borbi protiv Erektilne Disfunkcije kod muškaraca.  Njegov prirodni aktivni sastojak epimedium je biljka koju još zovu i Jin Jang Huo (biljka koja dovodi u ravnotežu Jin i Jang).

Epimedium je endemska lekovita biljka na jugu Kine, gde se koristi ne samo kao afrodizijak, već i kao primarni lek za borbu protiv erektilne disfunkcije. U tradicionalnoj kineskoj medicini lek, biljka se daje oba pola.

Kod muškaraca, osim erektilne disfunkcije (muška impotencija), primenjuje se za povećanje sperme i seksualno zadovoljstvo, dok se ženama obično daje u borbi protiv umora i hipertenzije koja se javlja nakon menopause.

Macun med je pouzdani biljni suplement koji se može bezbedno koristiti u problemima prerane ejakulacije i disfunkcije erekcije (muška impotencija). Svi sastojci Turskog meda u svom sadržaju su biljni ekstrakti koji imaju certifikat za analizu kvaliteta.

Prvi efekti su vidljivi već nakon pola sata.

  1. Povećava libido
  2. Produžava seksualni odnos
  3. Povećava penis
  4. 100% prorodan preparat

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Korpa